Новости
25.10.2022 | Главные нюансы при выборе холодильного оборудования
Щоб вибрати якісне обладнання на підприємство, необхідно точно знати, на що в першу чергу звертати увагу
25.10.2022
Санітарні правила для приміщень та особиста гігієна персоналу є невід'ємною частиною харчової промисловості. Від дотримання всіх правил залежить безпека та здоров'я всіх споживачів. Тому санітарно-гігієнічні норми суворо регламентуються державними органами. А самі підприємства, робота яких пов'язана з продуктами харчування регулярно перевіряються.
18.02.2019
18.02.2019
Аби забезпечити тривалий термін служби холодильного обладнання, слід ретельно й регулярно його обслуговувати і дотримуватися правил експлуатації. Регулярний технічний огляд і догляд за обладнанням допомагають уникнути поломок та підтримувати його ефективність на високому рівні. Такий підхід дозволяє забезпечити не лише оптимальні умови для зберігання продуктів, а й зберегти безпеку та гігієну в харчовій сфері.
18.02.2019
Давайте розглянемо потенційні переваги переходу на світлодіодні освітлювальні прилади.
18.02.2019
Власники торгової точки, що продає випічку і кондитерські вироби часто стикаються з питанням, яку вітрину найкраще обрати - звичайну або спеціалізовану холодильну вітрину ...
18.02.2019
При розпочатку власного бізнесу в сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, одним з ключових завдань є вибір холодильного обладнання для зберігання товарів.
18.02.2019
Торгове обладнання є важливим елементом будь-якого торгового підприємства. Воно відіграє важливу роль у дизайні торгового залу, а також у підвищенні продажів.
18.02.2019
Морозильні шафи - це важливий елемент обладнання будь-якого торгового підприємства, а також незамінний помічник у домашньому побуті. Вони дозволяють зберігати заморожені продукти харчування свіжими протягом тривалого часу, що є важливою умовою для забезпечення їхньої безпеки та якості.
18.02.2019
Морозильні вітрини є важливим елементом торгового обладнання, що використовується в різних типах підприємств торгівлі, включаючи супермаркети, продуктові магазини, кав'ярні та ресторани. Вони призначені для демонстрації та продажу продуктів, які швидко псуються, таких як м'ясо, риба, молочні продукти, напівфабрикати, заморожені овочі та фрукти, готові страви.