Світлодіодне освітлення в торговому холодильному обладнанні

Світлодіодне освітлення в торговому холодильному обладнанні

У комерційних організаціях зазвичай виділяється значна частка (20-50%) витрат електроенергії на освітлення. Підприємці, які стикаються із щомісячними витратами на рахунки за електроенергію, часто розмірковують про те, як зменшити ці витрати.

Оскільки світлодіодне освітлення стає все більш популярним, багато людей починають розглядати можливість переходу на цей тип освітлення. Лише декілька років тому світлодіодні лампи були надто дорогими, але із розвитком технологій їхня вартість знижується, роблячи їх все більш доступними.

Освітлення може бути не першим, що спадає на думку, коли мова йде про холодильні шафи та торговельні вітрини, але воно також є важливим аспектом такого обладнання. Здійснення операцій та утримання холодильного обладнання коштують значних сум, тому розгляд можливостей економії є важливим аспектом управління.

Розгляньмо потенційні переваги переходу на світлодіодні освітлювальні прилади.

Світлодіодне освітлення зазвичай коштує дорожче за стандартні люмінесцентні лампи, що встановлені в більшості торгового обладнання. Але є радісна вість: світлодіодні лампи швидко окупають себе завдяки меншому споживанню електроенергії. Світлодіоди не лише використовують значно менше енергії порівняно з флуоресцентними лампами, але й виділяють менше тепла. Це також впливає на вартість експлуатації обладнання. Ваш холодильник не матиме працювати на те, щоб компенсувати тепло, що виділяється від світлодіодів, як це може траплятися з люмінесцентними лампами. Світлодіоди можуть витримувати приблизно 50 000 годин в холодильнику і до 100 000 годин в морозильній камері. Крім того, вони не піддаватимуться шкідливому впливу холодних температур та високої вологості, як це може трапитися з деякими іншими типами освітлення.

Світлодіодні лампи миттєво починають світитися і не потребують часу для прогрівання до повного рівня яскравості. Вони доступні в різних відтінках, тому ви можете обрати той, який найкраще підходить для виділення ваших товарів. Крім того, світлодіодні лампи не містять небезпечного ртутного вмісту, що може стати серйозною проблемою для підприємств, де зберігаються харчові продукти.

Багато холодильних приладів можуть бути піддані модернізації для встановлення світлодіодного освітлення. Якщо у вас вже є вітрина або холодильна шафа, розгляньте можливість переобладнання на світлодіодне освітлення. Інвестиції в такий апгрейд можуть бути виправданими через довгострокову економію електроенергії та високий термін служби світлодіодних ламп.

Компанія Технохолод використовує світлодіодні рішення для різних потреб у своїй продукції. Це включає основне освітлення демонстраційної частини, додаткову акцентну підсвітку продуктів та декоративну підсвітку торгового холодильного обладнання.