Новости

Головні нюанси при виборі холодильного обладнання

Головні нюанси при виборі холодильного обладнання

Щоб вибрати якісне обладнання на підприємство, необхідно точно знати, на що в першу чергу звертати увагу

Читати далі
Санітарні та гігієнічні вимоги до харчового виробництва

Санітарні та гігієнічні вимоги до харчового виробництва

Санітарні правила для приміщень та особиста гігієна персоналу є невід'ємною частиною харчової промисловості. Від дотримання всіх правил залежить безпека та здоров'я всіх споживачів. Тому санітарно-гігієнічні норми суворо регламентуються державними органами. А самі підприємства, робота яких пов'язана з продуктами харчування регулярно перевіряються.

Читати далі
Холодильне обладнання для барів - 11 моделей

Холодильне обладнання для барів - 11 моделей

Вирішивши відкрити заклад громадського харчування, важливо не лише розробити бізнес-стратегію та вибрати вдале місце, а й обране кафе або бар оснастити професійним обладнанням, яке включає в себе теплове та холодильне обладнання. Успіх роботи в багатьох аспектах залежить саме від правильного вибору та ефективного використання цього обладнання.
Читати далі
Рекомендації по догляду за холодильним обладнанням

Рекомендації по догляду за холодильним обладнанням

Аби забезпечити тривалий термін служби холодильного обладнання, слід ретельно й регулярно його обслуговувати і дотримуватися правил експлуатації. Регулярний технічний огляд і догляд за обладнанням допомагають уникнути поломок та підтримувати його ефективність на високому рівні. Такий підхід дозволяє забезпечити не лише оптимальні умови для зберігання продуктів, а й зберегти безпеку та гігієну в харчовій сфері.

Читати далі
Світлодіодне освітлення в торговому холодильному обладнанні

Світлодіодне освітлення в торговому холодильному обладнанні

Давайте розглянемо потенційні переваги переходу на світлодіодні освітлювальні прилади.

Читати далі
Різниця між холодильними вітринами для демонстрації хлібобулочних і кондитерських виробів та звичайними

Різниця між холодильними вітринами для демонстрації хлібобулочних і кондитерських виробів та звичайними

Власники торгової точки, що продає випічку і кондитерські вироби часто стикаються з питанням, яку вітрину найкраще обрати - звичайну або спеціалізовану холодильну вітрину ...

Читати далі
Вибір холодильного торгового обладнання

Вибір холодильного торгового обладнання

При розпочатку власного бізнесу в сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, одним з ключових завдань є вибір холодильного обладнання для зберігання товарів. 

Читати далі
Вітрина-карусель

Вітрина-карусель

Торгове обладнання є важливим елементом будь-якого торгового підприємства. Воно відіграє важливу роль у дизайні торгового залу, а також у підвищенні продажів.

Читати далі
Морозильні шафи: особливості та переваги

Морозильні шафи: особливості та переваги

Морозильні шафи - це важливий елемент обладнання будь-якого торгового підприємства, а також незамінний помічник у домашньому побуті. Вони дозволяють зберігати заморожені продукти харчування свіжими протягом тривалого часу, що є важливою умовою для забезпечення їхньої безпеки та якості.

Читати далі
Розміщення морозильних вітрин в магазині

Розміщення морозильних вітрин в магазині

Морозильні вітрини є важливим елементом торгового обладнання, що використовується в різних типах підприємств торгівлі, включаючи супермаркети, продуктові магазини, кав'ярні та ресторани. Вони призначені для демонстрації та продажу продуктів, які швидко псуються, таких як м'ясо, риба, молочні продукти, напівфабрикати, заморожені овочі та фрукти, готові страви.

Читати далі
Показано з 1 по 10 із 20 (2 сторінок)