Різниця між холодильними вітринами для демонстрації хлібобулочних і кондитерських виробів та звичайними

Різниця між холодильними вітринами для демонстрації хлібобулочних і кондитерських виробів та звичайними

Власники магазинів, які продають випічку та кондитерські вироби, часто стикаються з вибором між звичайними і спеціалізованими холодильними вітринами. Визначення типу торгового обладнання залежить від продуктів, які пропонуються для продажу. Багато підприємств використовують обидва типи вітрин, але важливо враховувати, які продукти можна зберігати при кімнатній температурі, а для яких необхідно охолодження.


Давайте подивимося, який тип вітрини необхідний.


Звичайні вітрини для випічки

Стандартні вітрини призначені для випічки, яка не вимагає охолодження для збереження свіжості. Такі вироби, як хліб, булочки, пончики, печиво, бублики, кекси і круасани, можуть залишатися смачними і привабливими для клієнтів при кімнатній температурі. Також слід розглядати тип глазурі та склад продуктів, так як деякі торти, тістечка і кекси можуть також не вимагати охолодження. Важливо дізнатися всі деталі про ваші товари, такі як термін зберігання та оптимальні температурні умови, щоб приймати обґрунтовані рішення про необхідність охолодження.


Холодильні кондитерські вітрини

Холодильні вітрини для кондитерських виробів ідеально підходять для продуктів, які швидко псуються. Серед таких продуктів можуть бути торти, чізкейки, фруктові пироги, безе, вершкові пироги з кремом і збиті вершкові десерти. Також доцільно використовувати холодильні вітрини для зберігання будь-яких страв, які зазвичай подаються охолодженими.


Обидва типи вітрин для демонстрації хлібобулочних виробів вражають привабливими полицями і різноманітними варіантами зовнішнього оформлення. Більшість вітрин мають зручний доступ до товарів як спереду, так і ззаду, що забезпечує додаткову зручність для клієнтів і персоналу.


Без залежності від характеру ваших харчових продуктів, компанія Технохолод допоможе вам ефективно їх розмістити. Ваш вибір може зупинитися на найпопулярніших холодильних кондитерських вітринах від Технохолод, таких як "Дакота", "Флорида" та холодильна кондитерська шафа "Арканзас".